طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق
این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه میشود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :
- جوی دوسر 250 گرم
- آرد 200 گرم
- جوش شیرین یک قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- کره 250 گرم
- شکر یک دوم پیمانه
- شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- شیر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- چیپس شکلات سفید یک و یک دوم پیمانه
- فندق خرد شده 2 پیمانه
طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :
جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.
نکته:
این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir