طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :

 

  1.  فیله مرغ    500 گرم 
  2.  آرد سفید    200 گرم 
  3.  فلفل قرمز    1 قاشق چایخوری 
  4.  زنجبیل     یک دوم قاشق چایخوری
  5. پودر سیر    1 قاشق چایخوری
  6. پاپریکا    1 قاشق چایخوری
  7. نمک    2 قاشق چایخوری
  8. پودر آویشن    1 قاشق چایخوری
  9. روغن مایع    به میزان لازم
     

مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :

  1. سس مایونز      3 قاشق سوپخوری
  2.  آب لیموترش     50 میلی لیتر
  3.  نمک     یک دوم قاشق سوپخوری
  4.  فلفل قرمز    یک دوم قاشق چایخوری 
     

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :

برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.

 

فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.

 

فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.

 

منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir

مطالب مرتبط...

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...