طرز تهیه فیله مرغ سوخاری
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت
مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :
- فیله مرغ 500 گرم
- آرد سفید 200 گرم
- فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع به میزان لازم
مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :
- سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
- آب لیموترش 50 میلی لیتر
- نمک یک دوم قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :
برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.
فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.
فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.
منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir